Loading Events
  • This event has passed.
13 november onsdag

Legal tech – jurister som skapar framtidens bransch

13 november 2019, 17:30 - 13 november 2019, 17:30
iZettle, Regeringsgatan 59
Stockholm,

Är du intresserad av Legal tech? Vill du veta hur jurister och utvecklare kan samarbeta för att ta fram innovativa lösningar för framtidens juridik?

Den 13:e november anordnar SIJU ett seminarium där vi bjudit in personer som på olika sätt tagit fram lösningar för framtidens juristbransch. Vi kommer att prata framtid, möjligheter och utmaningar i branschen.

Olga Beck-Friis och Kira Unger är grundare av PocketLaw som erbjuder en digital bolagsjurist med syftet att göra juridiken tillgänglig för alla företag. Med hjälp av maskinlärning och AI ger PocketLaws tjänst företag digital vägledning, autogenererade avtal och smart och enkel dokumenthantering.

John Engholm är chefsjurist på Serendipity och grundare av InsiderLog, ett molnbaserat complianceverktyg som underlättar hanteringen av insiderinformation för noterade bolag och deras rådgivare. InsiderLog utvecklades för Serendipitys interna behov men lanserades tidigt som en externt produkt och blev snabbt marknadsledande. Efter mindre än ett år köptes bolaget upp av Parisbörsen och InsiderLog har idag fler än 400 kunder i tio länder.

Anders Perméus är medgrundare till Avtal24 och nu senast Pactumize, en lösning som gör det möjligt för icke-jurister att enkelt ta hand om skapandet och förhandlingen av kontrakt. Lösningen automatiserar avtalsprocessen på ett enkelt och användarvänligt sätt.

Anna Johansson – jobbar som avdelningschef på Tillväxtverket och ansvarar för utvecklingen av verksamt.se, en tjänst som gör det enklare att start och driva företag, följa regler och hantera sina myndighetskontakter. Verksamt.se utvecklas för att i högre utsträckning kunna bli en del i ett digitalt ekosystem där även privata marknadsaktörer bidrar med lösningar.

Seminariet hålls i iZettles lokaler på Regeringsgatan 59, 111 43 Stockholm och vi bjuder på mat och dryck.

Välkommen med din anmälan till SIJUs kansli senast den 4 november 2019 via kansliet@siju.se alternativt i formuläret nedan.

För information om vår hantering av dina personuppgifter tryck här

Detaljer
Datum: 13 november, 2019
Tid: 17:30
Seminariekategori:IT & Juridik
Värd:
Värd: iZettle
Adress: Regeringsgatan 59
Stockholm,

+ Google Map
Arrangör:
Arrangör: Svenska föreningen för IT & Juridik
Telefon: 08-731 43 92
Epost: